foradia subscriutegrat

Ontinyent millora els seus polígons industrials

• Executades obres de millora als polígons industrials d’Ontinyent per valor de 1’6 milions d’euros • Ontinyent té previst acabar la legislatura amb una inversió total de 5 milions d’euros

Executades obres de millora als polígons industrials d’Ontinyent per valor de 16 milions d’euros. El Conseller d’Economia, Rafael Climent, ha visitat, junt amb l’alcalde del municipi, Jorge Rodríguez, les obres del Pla de Millora de Polígons que s’han executat amb les inversions de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE).

L’Alcalde i el Conseller han coincidit en destacar la importància de la reindustrialització del territori per a generar ocupació estable i de qualitat.

Climent ha manifestat “l’important esforç que estem realitzant des de la Conselleria i des de l’IVACE per la reindustrialització del nostre territori per a generar ocupació estable i de qualitat i l’esforç també per modernitzar els nostres polígons i posar-los en valor, de manera que les empreses instal·lades en ells compten amb les infraestructures i comunicacions adequades i necessàries”.

Jorge Rodríguez, destacava per la seua banda, la importància per a la ciutat dels seus polígons industrials, incidint en què “si en un poble de platja inverteixen en elles perquè viuen del turisme, nosaltres hem de fer el mateix amb els polígons per ajudar a la nostra indústria, que és una potent generadora d’ocupació”.

  • El polígon industrial El Pla, amb una superfície de 1.650.000 m2 i 370 empreses instal·lades, ha comptat amb una subvenció de 958.326,56 euros per part de l’IVACE.
  • El polígon industrial Sant Vicent, amb una superfície de 127.705,60 m2 i 27 empreses instal·lades, compta amb una subvenció de 255.411,20 euros.
  • Pel que fa al polígon industrial L’Altet, amb una superfície de 368.255,45 m2 i 43 empreses instal·lades, compta amb una subvenció de l’IVACE de 358.536,50 euros.

Ontinyent té previst acabar la legislatura amb una inversió total de 5 milions d’euros destinada als seus polígons industrials. Una inversió conjunta entre l’Ajuntament, la Diputació, la Generalitat i el Pla de Millora d’inversió públic-privada.


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *