foradia elgrat

Pedro: “la política està girant cap a les dretes més conservadores”

El poble és savi: la justícia és igual per a tots?

Els últims moviments del sistema judicial d’Espanya han posat en evidència una vegada més que la divisió de poders no és del tot reial: corruptes que són absolts, fiscals que han sigut pressionats per a decantar el seu veredicte, renovaments i moviments sospitosos en els càrrecs…

El resultat és visible per a la majoria de la ciutadania: els poderosos gaudeixen de més impunitat de la que una democràcia deu tolerar a l’hora d’incomplir la llei. Volem saber què opina la gent del carrer d’Alcoi al respecte.

era un poc estrany que hagueren d’anar a la presó, encara que el Rei deia que tots som igual davant de la llei”.

Pedro està ben actualitzat dels últims moviments pel que fa al sistema judicial del nostre Estat. La seua opinió és que “la justícia és moltes vegades injusta, però les coses són com són”.

Respecte al tema de la família reial pensa que “era de domini espanyol que era un poc estrany que hagueren d’anar a la presó, encara que el Rei deia que tots som igual davant de la llei”.

Pedro assenyala que depén del pensament polític de cadascú aquest fet pot resultar una contradicció o no: “segur que n’hi haurà persones que estan en contra de la monarquia i d’aquesta sentència, però també n’hi haurà gent que està a favor de la monarquia i pensarà que la justícia ha sigut benèvola”.

Siga com siga, aquest no és un cas aillat, ja que els grans corruptes finalment poques vegades van a la presó: “la política està girant cap a les dretes més conservadores. I com dient sempre, feta la llei feta la trampa”.

Concretant a Alcoi, el Tribunal de Comptes i el Fiscal han afirmat que n’hi ha hagut irregularitats respecte al cas del Teatre Calderón, Pedro està al corrent i pensa al respecte que s’ha de perseguir i que tot el que siga recuperar diners públics és bo per a la ciutat.

Font: Rodrigo Paños./


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *