lasarga mediamborganica

Patricia: “haurien de ficar als corruptes a presó”

El poble és savi: la justícia és igual per a tots?

Els últims moviments del sistema judicial d’Espanya han posat en evidència una vegada més que la divisió de poders no és del tot reial: corruptes que són absolts, fiscals que han sigut pressionats per a decantar el seu veredicte, renovaments i moviments sospitosos en els càrrecs…

El resultat és visible per a la majoria de la ciutadania: els poderosos gaudeixen de més impunitat de la que una democràcia deu tolerar a l’hora d’incomplir la llei. Volem saber què opina la gent del carrer d’Alcoi al respecte.

les altes esferes, que poden burlar la llei amb impunitat. Cosa que demostra que no tots els ciutadans som iguals davant de la llei.”

Patricia està estudiant Administració a Alcoi. Segons ens comenta, li agrada estar informada sobre l’actualitat mediàtica. No té preferències a l’hora de triar un mitjà d’informació concret, li agrada la varietat, tant als grans mitjans com a internet.

Parlem amb ella sobre els últims casos judicials mediàtics al nostre país i a la nostra ciutat.

Sobre la corrupció que hi ha hagut a la Casa Reial Patricia opina que “haurien de ficar als corruptes a presó”. I que si no estan en presó és perquè “tenen massa poder”.

El mateix ocorre amb molts altres lladres de les altes esferes, que poden burlar la llei amb impunitat. Cosa que demostra que no tots els ciutadans som iguals davant de la llei.

Quan li preguntem a Patricia que què és el que els ciutadans podem fer per a contribuir a una possible solució al respecte, ens comenta que ella pensa que una opció és no votar a cap partit polític.

 

Font: Rodrigo Paños./

ajudesparentalcoi

 

ua


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *