foradia mediambient

La Dependent reprén la gestió de l’Escola Municipal de Teatre

• El dilluns 4 de febrer es reprén l’activitat de l’Escola Municipal de Teatre, un recurs pedagògic extraescolar amb molt de valor pedagògic i formatiu • El retràs en l’inici de l’activitat en aquest curs s’ha degut als canvis normatius, que “havien obligat a fer un procés selectiu més complex que l’anterior”.

El dilluns 4 de febrer es reprén l’activitat de l’Escola Municipal de Teatre, un recurs pedagògic extraescolar amb molt de valor pedagògic i formatiu. Ho farà el mateix gestor que abans, la companyia de Teatre La Dependent. El contracte signat engloba el que queda d’aquest curs 2018-20119 i finalitzarà quan acabe el curs escolar 2019-2020. 

Després de 4 cursos de funcionament, enguany encara no havia pogut començar, perquè no s’havia resolt la licitació i l’adjudicació del servei. Tal com comenta el departament de Cultura municipal el retràs en l’inici de l’activitat en aquest curs s’ha degut als canvis normatius, que “havien obligat a fer un procés selectiu més complex que l’anterior”.

No obstant això, des de fa setmanes, els alumnes han tingut la possibilitat d’assistir a diferents tallers gratuïts de la mateixa matèria, que s’han impartit al Centre Juvenil Cervantes com activitat prèvia i preparatòria.

Per tal d’organitzar assistència, horaris, grups, professorat i altres qüestions organitzatives i de matrícula, es convoca els pares i mares dels alumnes anteriorment participants o també de tots aquells nous que estiguen interessats, a una reunió organitzativa el pròxim dimecres, dia 30 de gener, al Centre Cultural Mario Silvestre, a les 19 hores.

Font: Redacció./


museus alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *