foradia aproop

Capità Moro, Juli Mira, Aqüífer del Molinar i Cocentaina a les pàgines de El Gratis

• Entrevista al Capità Moro d’enguany, Fidel Mestre, per la filà Xano • L’actor alcoià Juli Mira ens conta els seus inicis artístics a Alcoi, la seua experiència en Canal 9, els seus projectes de futur... • Parlem amb els nostres veïns i veïnes sobre l’Aqüífer del Molinar i el projecte Alcoinnova. • Coneixem l’actualitat de Cocentaina...

Amb una foto en portada del pou del Molinar de Carles Rivera, on reflectisc a l’aigua una flor, la del principal aqüífer d’Alcoi, un conjunt històric declarat com a Bé d’Interés Cultural.

Ha arribat abril, als carrers d’Alcoi ja es pot percebre l’ambient de vespres de Festes de Moros i Cristians: els ornaments, les converses, els sopars, els actes… Des de les pàgines de El Gratis també volem contribuir a aquest ambient fester.

Entre altres coses, seguint la sèrie d’entrevistes als càrrecs festers, aquesta quinzena es pot llegir l’entrevista al Capità Moro d’enguany, Fidel Mestre, per la filà Xano. I ja us avancem que per a la pròxima quinzena estem preparant un especial de Festes: totes les nostres pàgines estaran dedicades als Moros i Cristians.

Com tots els nostres lectors sabeu, un dels nostres objectius és fomentar la nostra cultura i els nostres referents. Aquest exemplar tenim una interessant entrevista amb l’actor alcoià Juli Mira. Ens conta els seus inicis artístics a Alcoi, la seua experiència en Canal 9, la seua visió sobre l’actualitat del món audiovisual i els seus projectes de futur.

Eixim al carrer a conéixer l’opinió dels nostres veïns i veïnes sobre temes d’actualitat. En aquesta ocasió, parlem sobre l’Aqüífer del Molinar i del projecte urbanístic que volen fer al seu voltant, Alcoinnova.

Cocentaina està també preparant les seues Festes Patronals: la Mare de Déu del Miracle. Aprofitem per a conéixer l’actualitat del poble.

A banda de tot això, per descomptat, amb totes les notícies que publiquem sobre Alcoi i les comarques, El Gratis serveix com a una eina per a estar actualitzat de tot el que succeïx al nostre voltant. I sempre comptant amb la col·laboració dels millors comerços i serveis de la zona.

Podeu trobar El Gratis a qualsevol comerç col·laborador o a la teua papereria per tan sols 1€.

Font: Rodrigo Paños./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *