lasarga mediamborganica

El Castell de Festes incorpora un karaoke amb l’himne

• El Castell de Festes torna a obrir les seues portes al públic • La novetat d’enguany un vídeo-karaoke perquè tots els xiquets puguen interpretar l’himne de Festes

El Castell de Festes ha tornat a obrir les seues portes. Des del dilluns 3 d’abril fins al dia 12, el castell obrirà als grups amb visites concertades pel matí de 9.30 a 13.30 i de 15.00 a 17.00 hores.

A partir de les 17.30 fins 20.00, obert a tots els públics. I a partir del dia 12 fins al 15, a tots els públics en horari de 9.30 a 13.30 i de 17 a 20 hores. I el 18, últim dia d’apertura (recordem que els dies 16 i 17, dies de la Glòria i Glòria infantil està tancat al públic) amb el mateix horari per a tots els públics. L’entrada és de 0,50 euros per als menors de 16 anys, i 1,50 euros per a majors d’aquesta edat.

Entre les millores realitzades durant els últims anys, es pot destacar: un audiovisual i videomapping, el cavall del Sant Jordiet per a poder fer-se selfies, i finalment, les visites teatralitzades de l’any passat.

La novetat d’enguany, un audiovisual renovat, un vídeo-karaoke perquè tots els xiquets puguen interpretar l’himne de Festes visualitzant diferents moments de l’acte del Dia dels Músics. Una acció més que se suma a la celebració del centenari del nostre himne, obra de Gonçal Barrachina.

Font: Redacció./


ua

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *