foradia subscriutegrat

Alumnes del Judo Club Alcoi classificats per al Campionat d’Espanya

• Dissabte 1 d’abril se celebrà a València el Campionat Autonòmic. El Judo Club Alcoi va acudir amb tres judokes alcoians, Gaizka Porras i Iker Gomez en cadet i Mario Brotons en sénior.

Dissabte 1 d’abril se celebrà a la ciutat de València el Campionat Autonòmic de les categories cadet i sènior. El Judo Club Alcoi va acudir amb tres judokes alcoians, Gaizka Porras i Iker Gomez en cadet i Mario Brotons en sénior. Adriàn Sanchis es va quedar fora de la participació a l’estar classificat per al Campionat d’Espanya pel rànquing de copes d’Espanya.

Gaizka va resultar campió després de resoldre tots els seus combats per la màxima puntuació, confirmant el seu bon estat de forma i que ha de mantenir i millorar de cara a la cita nacional de principis de Maig.

Pel que fa a Iker, amb un pes tan complicat com el seu (-60 kg), comença a destacar amb bons combats, “però de moment sense obtenir el premi del pòdium, que més prompte que tard li arribarà”, afirma el Club.

A la vesprada, al pavelló de Benicalap, va ser el torn dels sèniors. On Mario Brotons realitza una gran competició i obté el tercer lloc de la categoria (-100 kg), obtenint també plaça per a la fase sector del Campionat d’Espanya sénior.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *