foradia camaraalcoi

Guanyar denuncia que els Pressupostos estatals ignoren a Alcoi

• Els Pressupostos no aportaran cap novetat per al País Valencià • “Amb el que es paguen per tres kilòmetres d'AVE, tindríem una línia de tren entre Alcoi i Xàtiva modernitzada, del segle XXI”, conclou la portaveu.

El Govern estatal del PP va presentar la setmana passada els Pressupostos Generals per a aquest 2017, que van ser rebutjats a Les Corts de forma unànime, amb el vot inclòs del Partit Popular.

La portaveu de la Plataforma Guanyar Alcoi Vicky Llàcer considerauna autèntica burla els Pressupostos Generals de l’Estat, per als valencians i, com de costum, per als alcoians“.

I és que els Pressupostos no aportaran cap novetat per al País Valencià. El cert és que a les comarques de l’interior -Alcoià, Comtat i Vall d’Albaida- no hi ha cap obra nova pressupostada, és a dir, cap novetat al respecte.

Des de Guanyar Alcoi reivindiquen inversions per a modernitzar, per exemple, la línia de tren Alcoi-Xàtiva; i en concret el compromís que el Govern de l’Estat i la Generalitat van adquirir en 2009 per invertir 60 milions d’euros en la modernització del trajecte i que mai s’han arribat a complir.

Llàcer apunta que “estem cansats de què tots els anys la línia de tren Alcoi-Xàtiva vaja a solucionar-se, però lluny d’això el problema es perpetua i cada vegada tenim el tren en pitjor estat. Estem cansats de què ens prenguen el pèl, tant uns com altres. Ningú dels que ha governat a l’Estat s’han preocupat per dignificar aquesta línia”.

Amb el que es paguen per tres kilòmetres d’AVE, tindríem una línia de tren entre Alcoi i Xàtiva modernitzada, del segle XXI”, conclou la portaveu.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *