foradia cdturisme

Vanessa sobre l’Aqüífer del Molinar: “està posant-se en perill”

• Preguntem a alguns veïns i veïnes del carrer què opinen sobre la construcció del projecte Alcoinnova en la zona de l'Aqüífer del Molinar

Recentment s’ha celebrat el Dia Mundial de l’Aigua. Alcoi ha aprofitat per realitzar una jornada de portes obertes a l’Aqüífer del Molinar. L’Aqüífer del Molinar és el principal recurs hídric de la ciutat. I per tant cal donar-li el valor que es mereix.

No obstant això, està en marxa un projecte urbanístic, Alcoinnova, que vol ser ubicat en aquesta zona. Segons els seus defensors, serà un projecte que genere llocs de treball. Però organitzacions i veïns estan mobilitzats en contra perquè, segons els experts, posa en perill l’Aqüífer.

Preguntem a alguns veïns i veïnes del carrer què opinen al respecte. A continuació, Vanessa.


Vanessa és de Barcelona, està ací a Alcoi des de ja fa uns mesos. Una de les coses que li agrada de la nostra ciutat són els paratges naturals i les muntanyes.

Ens comenta que coneix la controvèrsia del projecte d’Alcoinnova que vol ubicar-se a La Canal, on està situat l’Aqüífer del Molinar. I des del seu punt de vista, és un projecte que no hauria d’ubicar-se allí, “és una llàstima perquè és una part de la natura que ens beneficia a tots i està posant-se en perill”.

En la seua opinió, la societat hauria de tindre més sensibilitat per la natura: “crec que la nostra societat i els polítics haurien de mirar més, no a soles per la ciutat, sinó també pel nostre entorn”.

A banda del tema del Molinar, Vanessa constata la seua tesi en la manca de neteja de la Via Verda: “jo a la Via Verda i és una llàstima que estiga tan abandonada”.

Font: Rodrigo Paños./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *