foradia pressupostparticipatiualcoi

Ximo Puig i Susana Diaz presidenta d’Andalusia visiten Ontinyent

• La Presidenta de la Junta d'Andalusia agraeix a Jorge Rodríguez la seua implicació en haver fet possible la creació de la nova seu de l'Associació Andalusa • Ximo Puig mostra a Ontinyent davant Díaz “com a exemple del treball, tenacitat i coratge dels valencians i una part important del cor de la nostra comunitat”

La Presidenta de la Junta d’Andalusia, Susana Díaz, ha arribat a Ontinyent per a visitar la seu de l’Associació Andalusa local, i  ha fet una crida per a reforçar els llaços de convivència entre les comunitats”.

Díaz acompanyada pel President de la Generalitat, Ximo Puig, va ser rebuda en el Palau de la Vila per l’alcalde d’Ontinyent i President de la Diputació de València, Jorge Rodríguez. Després de signar en el llibre d’honor de l’Ajuntament i pronunciar unes paraules, la comitiva recorria el barri medieval de la Vila fins a arribar al Pont Vell i posteriorment a la seu de l’Associació Andalusa.

La Presidenta de la Junta recordava que era la seua segona visita a Ontinyent, on va acudir fa 15 anys sent regidora en Triana “atreta pels Moros i Cristians de la localitat, i és un orgull poder tornar hui com a Presidenta i per a visitar la Casa d’Andalusia”, destacava.

El President de la Generalitat, Ximo Puig,  “un exemple del treball, tenacitat i coratge dels valencians”, i agraïa a Susana Díaz la seua visita “a aquesta part important del cor de la nostra comunitat”. Puig incidia en què “és fonamental respectar les identitats, perquè a més no són incompatibles entre si, i ens uneixen molts valors com els que han fet possible una casa com aquesta”.

Jorge Rodríguez destacava la importància de “fer honor a la paraula donada en la política. Una paraula que vam fer valdre per a contribuir a la creació d’aquesta nova seu, i que ha fet valdre Susana Díaz atenent la invitació que li realitzem des d’Ontinyent a petició de l’Associació Andalusa perquè vinguera a visitar-nos”.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *