foradia subscriutegrat

La Fundación Telefónica ofereix un nou curs per a joves

• La nova formació, encaminada a la inserció professional serà sobre ciberseguretat i està dirigida a joves d'entre 18 i 35 anys • Les inscripcions ja estan obertes

La Fundación Telefónica i l’Ajuntament d’Alcoi promouen un nou curs per formar en competències digitals de caràcter professional a joves alcoians.

La nova formació, encaminada a la inserció professional serà sobre ciberseguretat i està dirigida a joves d’entre 18 i 35 anys. El curs es troba dins de les accions d’Ocupació Digital, una iniciativa gratuïta de la Fundació que està desenvolupant en el seu programa, “Empleabilidad Joven”.

Les inscripcions ja estan obertes per al nou curs que començarà a l’Àgora el 19 de maig fins a finals de novembre. L’objectiu d’Ocupació Digital és fer de pont entre empreses tecnològiques i joves desocupats a través de la formació en matèries relacionades amb els perfils tecnològics més buscats.

“El mercat laboral està en constant canvi i transformació, i les ocupacions vinculades al món digital tenen un potencial extraordinari; amb aquesta iniciativa volem vincular-los a les necessitats de l’entorn productiu de la regió”, afirma el director de Relacions Institucionals de Fundación Telefónica, Joan Cruz.

Les persones interessades a inscriure’s poden fer-ho a aquest enllaç.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *