foradia subscriutegrat

Alcoi adequa les sendes de la Font del Quinzet i el Racó de Bonaventura

Després de les intenses pluges de les últimes setmanes, l'Ajuntament arregla de nou els camins per a fer-los més practicables

L’Ajuntament d’Alcoi està actuant en la senda de la Font del Quinzet i Racó Bonaventura després dels últims episodis de pluges de les darreres setmanes. La brigada forestal del Departament de Transició Ecològica està preparant els terrenys per a fer-los més practicables vistes de noves precipitacions en les pròximes hores i dies.

Des del govern d’Alcoi informen que concretament s’està intervenint en dues solsides que s’han produït en els camins i una retirada de pedres en la zona de la fàbrica d’Aparici. Així mateix, també s’està fent un control de les zones repoblades i un desbrossament en algunes zones.

La nombrosa quantitat de pluja ha provocat nombroses destrosses. Per aquesta raó, també s’està reposant dos ponts que s’han desplaçat per la crescuda del riu. L’Ajuntament va reparant totes les zones malgrat que alguna d’elles encara no es pot accedir perquè el terreny es troba molt enfangat.

Per altra banda, des de la regidoria de Transició Ecològica busquen solucions a la caiguda d’un pi en la Via Verda. D’aquesta manera, s’estudiarà el perill de la zona i senyalitzarà per a evitar cap incidència.

El regidor Jordi Silvestre explica que “la senda de Santa Anna al Quinzet i del Quinzet al Racó són molt transitades. La idea és deixar la senda el més practicable possible com més prompte millor, tenint en compte que venen més episodis de pluges. El Departament està treballant intensament per solucionar tots els problemes que hi haja. També cal tindre en compte que pròximament tindrà lloc una cursa per aquesta zona i necessitem que estiga tot en les millors condicions”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *