foradia subscriutegrat

Activitats nadalenques en el Centre Cervantes Jove

• El Centre de Cervantes Jove ofereix estos nadals diverses activitats dirigides als joves alcoians • Destaca el taller d’instruments musicals i el campionat de futbol • Les activitats acaben el 10 de gener amb un taller de teatre • Les inscripcions poden realitzar-se a ccj@alcoi.org

agenda_desembre_ccj

Les vacances escolars ja han arribat però el Centre de Cervantes Jove ha presentat una agenda repleta d’activitats per al qui no vulga quedar-se a casa.

L’espai municipal creat per als joves alcoians ha organitzat en l’antic col·legi de Cervantes diverses activitats entre les quals destaquen un taller d’instruments musicals hui dimarts 22 de desembre o un campionat de futbol el pròxim diumenge 27.

El dimarts 29 i dimecres 30, hi ha dues activitats de Creu Roja solidàries i el diumenge 3 de gener, la cuina és la protagonista amb la “Vesprada del sandvitx saludable”.

L’agenda es tanca el 8, 9 i 10 de gener amb tres activitats artístiques, el divendres amb un taller d’il·lustració, el dissabte amb una activitat de còmics i el diumenge 10 amb un taller de teatre.

Maria Baca, regidora de joventut, ha animat als joves a “participar i gaudir del seu temps lliure en un espai en el qual podran connectar-se a internet, conéixer a gent nova i divertir-se en nombrosos tallers de diversa temàtica”.

Les inscripcions poden realitzar-se a ccj@alcoi.org

Font: Mireia Pascual./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *