Foradia ajualcoitel

Baixa la xifra d’abandó escolar al 19’5% en tot el territori valencià

• Durant el Govern del Botànic s'ha reduït en quasi un 2% la xifra d'alumnes que abandonaven els estudis en el territori valencià en 2015 • "En el nostre sistema educatiu, l'alumnat ha passat a ser el centre de totes les nostres polítiques", afirma el conseller d'Educació, Recerca, Cultura i Esport, Vicent Marzà

Segons les dades facilitades per l’Enquesta de Població Activa (EPA), durant el primer trimestre del 2017, en el territori valencià la data d’abandó escolar se situa en el 19,5%. En els tres últims anys, la xifra d’abandó escolar ha sigut del 21,4% en 2015 i del 20,2% en 2016, la qual cosa suposa que en els tres últims anys la disminució ha sigut d’un 1,9%.

Açò implica que durant el Govern del Botànic s’ha reduït en quasi un 2% la xifra d’alumnes que abandonaven els estudis en el territori valencià en 2015 .

El conseller d’Educació, Recerca, Cultura i Esport, Vicent Marzà ha manifestat que “comencen a veure’s els primers fruits dels primers anys d’una política educativa valenciana basada en l’aplicació de mesures per a millorar la qualitat educativa. En el nostre sistema educatiu, l’alumnat ha passat a ser el centre de totes les nostres polítiques i, per açò, treballem per a baixar el nombre d’alumnes per aula, per a augmentar la plantilla de professorat, per a incentivar la igualtat d’oportunitats dels xiquets i les xiquetes i per a fomentar la innovació educativa en les aules”.

Font: Redacció./


ajuntalcoi

ajualcoiturisme

artacasamuntany

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *