foradia subscriutegrat

Xàtiva celebra el Dia Internacional de les Ciutats Educadores

• Xàtiva ha celebrat el Dia Internacional de les Ciutats Educadores sota el lema "Teixint una xarxa de complicitats" • Xàtiva forma part, des de gener del 2018, de l'Associació Internacional de Ciutats Educadores que aglutina a milers de municipis

Xàtiva ha celebrat el Dia Internacional de les Ciutats Educadores sota el lema “Teixint una xarxa de complicitats”, amb la qual es vol ressaltar la necessitat de teixir xarxes educatives i sumar nous aliats en la construcció d’aquest projecte compartit entre les Ciutats Educadores.

I és que Xàtiva forma part, des de gener del 2018, de l’Associació Internacional de Ciutats Educadores que aglutina a milers de municipis i ciutats d’arreu del món i que treballen per a projectes educatius de ciutat.

La celebració del Dia Internacional de les Ciutats Educadores es va dur a terme a través d’una sèrie d’activitats adreçades al conjunt de la població. Entre aquestes, es pot destacar la lectura, per part de veïns i veïnes de diferents edats, representants públics i de col·lectius de Xàtiva, de la Declaració de Ciutats Educadores de 2018 i que recull les principals constatacions i compromisos adquirits per l’Associació.

A més, s’ha organitzat un taller infantil, un “Arbre dels desitjos per una Xàtiva Amable” i un foto-reclam amb missatges educatius, a més de contacontes i altres activitats.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *