lasarga mediamborganica

El PP denúncia mala gestió del PSOE respecte a l’Associació per la Integració del Xiquet

• Tots els anys s'ha de formalitzar un conveni entre l'Ajuntament i l'entitat a principis de cada anualitat, cosa que encara no s'ha produït • El PP pensa que la Generalitat destinrà fons a altres finalitats i no arribaran als seus destinataris.

El Partit Popular d’Alcoi ha celebrat una reunió amb representants de l’Associació per a la Integració del Xiquet a Alcoi, en la qual van estar presentes la diputada nacional Loli Alba i la regidora en l’Ajuntament d’Alcoi, Amalia Payá.

Pel que fa a la subvenció que aquesta associació rep de l’Ajuntament d’Alcoi, tots els anys s’ha de formalitzar un conveni entre ambdues entitats a principis de cada anualitat, cosa que encara no s’ha produït, i que els obliga a cercar finançament extern per a no afectar el seu funcionament, senos comenta el PP.

D’altra banda, des d’aquesta mateixa entitat, es treballa des de fa 3 anys en l’engegada d’un Centre de dia, un recurs molt demandat, fins i tot en l’àmbit comarcal. En aquest moment l’entitat s’està trobant amb diverses dificultats pel que fa a l’acreditació, la qual cosa impedeix que ja siga una realitat.
El Partit Popular demanarà informació en la pròxima Comissió de Serveis Sociosanitaris per a conéixer de primera mà els problemes que impedeixen l’obertura d’aquest Centre de dia.

Amalia Payá: “Estem en el mes de maig i encara no s’ha signat el conveni amb aquesta entitat, des del PP lamentem que els partits del pacte del Botànic, que anaven a rescatar a les persones, estan fent tot el contrari, i prova d’açò és l’evident falta de diàleg i de gestió”.

Aportacions des del Govern Central

En 2016, mentre l’estat incrementa les bonificacions als centres especials d’ocupació en un 10% i l’aportació a la discapacitat en més d’un 20%, la Generalitat no paga als Centres Especials d’Ocupació, denúncia el PP: “de fet, alguns han hagut de tancar i uns altres han hagut d’acomiadar a persones que tenen molt difícil el seu accés al treball“.

En 2017 els Pressupostos Generals de l’Estat incrementaran en 20 milions d’euros l’aportació a aquests Centres d’Ocupació, però el PP pensa que la Generalitat destinrà fons a altres finalitats i no arribaran als seus destinataris.

Font: Redacció./

ajudesparentalcoi

 

ua


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *