foradia becasivace

Ajudes socials a Alcoi per part de la Diputació

La diputació d’alacant aprova ajudes per valor de 53.284€ per a programes socials a Alcoi. Aquesta ajuda beneficia a diverses entitats socials de la nostra ciutat.

solidaridadLa Diputació d’Alacant ha aprovat la concessió d’un total de 519.466 euros, per a programes de Benestar Social dirigits a col·lectius vulnerables, persones majors, drogodependents, persones malaltes i/o amb discapacitat. Aquestes ajudes beneficiaran a 44 ajuntaments, tres mancomunitats i més de 200 associacions provincials sense ànim de lucre.

En concret, per a la ciutat d’Alcoi l’import ascendeix a 53.284€, que ha estat aprovat en la Junta de Govern de la Diputació Provincial el passat 4 de setembre. L’Ajuntament d’Alcoi rebrà 42.554€ per ajudar a les famílies més necessitades i la resta 10.730€ va destinat als diferents programes socials que tenen les associacions alcoianes.
Assenyalar que les entitats alcoianes beneficiades són:

  • – Associació de diabètics
  • – Associació de familiars ja amics malalts Alhzeimer
  • – Associació Solc, pel suport i ajuda en tractament del cancer
  • – ASFIAL
  • – Associació persones sordes
  • – Associació d’alcohòlics rehabilitats

Per a l’edil del Grup Municipal del PP Rosa Sánchez

“aquestes ajudes són molt necessàries tant per a l’Ajuntament com per a les diferents entitats socials que podran engegar aquests programes tan necessaris en aquests moments i agraeix a la Diputació l’esforç i la inversió que aquesta realitzant en temes socials per tota la província i en concret a la nostra ciutat”

La edil popular també diu que cal recordar, que mentre uns qüestionen el paper de les Diputacions, el Govern del PP ha apostat per elles i aquest tipus d’ajudes són un exemple del necessari que són, sobretot per als petits municipis.

Font: Grup Municipal Popular./


ivace

campusgandiaupv

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *