foradia aproop

S’enceta el Maig Musical d’Agullent

• S’ha encetat amb l’actuació al parc de la Font Jordana de la Petita Orquestra Peiotaire i amb un passeig musical pel patrimoni local • Música combinada amb patrimoni i amb la degustació de vins locals del celler de la Casa de las Vides.

La programació del Maig Musical d’Agullent s’ha encetat amb l’actuació  al parc de la Font Jordana de la Petita Orquestra Peiotaire i amb un passeig musical pel patrimoni local ofert per l’Agrupació Musical d’Agullent.

Les seccions de l’AMA de metalls, percussió i fustes van actuar ahir de migdia a indrets com el llavador de Dalt, la plaça de l’Església o l’explanada de l’antic Molí Fariner. Música combinada amb patrimoni i amb la degustació de vins locals del celler de la Casa de las Vides.

La programació del Maig Musical continuarà al llarg de tots els caps de setmana del mes de maig i primeries de juny amb una programació que inclou entre d’altres l’actuació de l’Orfeó Universitari de València (diumenge 21 maig), la presentació del CD “Corrrrrrrrpus” de la formació Teixint Terres(diumenge 28 maig), o el quartet acústic de l’italià Giulio Martino(dissabte 3 juny).

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *