foradia cdturisme

Agullent celebra la IX Fira del Llibre el 3 d’abril

Estarà ubicada al passeig de la Font Jordana des de les 10:30 fins a les 14h, i en la seua inauguració actuarà la Banda Jove, i es farà una xocolatada a càrrec de les Ames de Casa

Agullent celebrarà la novena edició de la Fira del Llibre durant el matí del diumenge 3 d’abril. Aquesta jornada estarà organitzada per la regidoria de Cultura i per la Biblioteca Municipal ‘Ramon Haro Esplugues’. Tot començarà a les 10:30h amb l’actuació de la Banda Jove, i amb una xocolatada a càrrec de les Ames de Casa. Es podrà visitar aquesta fira fins a les 14h.

Segons expliquen des de la regidoria, aquesta IX edició presenta algunes novetats. Per exemple, Joan Borja i Carles Llinares, narraran rondalles i presentaran el llibre ‘Valor, Maria!’. A més a més, el grup musical Marcel el Marcià animarà el matí amb la seua música. També es faran tallers infantils organitzats per la Biblioteca Municipal i pel consistori, i altres activitats dirigides a un públic jove i adult, de la mà del Club de Lectura d’Agullent.

Una altra novetat per a enguany és que s’estrenarà ‘Llegir té premi’. Es tracta d’una cerimònia que pretén distingir i recompensar a les persones que més s’han aprofitat dels serveis de la Biblioteca Municipal durant l’any 2021, en tres categories diferents: la infantil, que va fins als 11 anys; la juvenil, que és des dels 12 fins als 18 anys, i l’adulta, per a majors de 18 anys.

El carrer Sant Vicent s’omplirà de llibres a celebrar aquest tradicional esdeveniment, que comptarà amb la participació de nou llibreries de gran renom dels voltants d’Agullent. Entre la gent que compre en dos de les parades abans de les 13h, se sortejaran 60 euros per a gastar en la mateixa fira.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *