foradia pressupostparticipatiualcoi

Agullent celebra la I Setmana del Consum Responsable

• A través de la seua programació es vol donar a conéixer, de manera lúdica i a través de tallers, conceptes com comerç just i sostenibilitat. • Avui divendres 27 d’abril tenen lloc dos tallers: una xerrada-taller “Aliments de proximitat i temporada” i dinàmiques per treballar com el consum influeix al món


Agullent celebra la I Setmana del Consum Responsable, amb l’objectiu de fer conscients a les veïnes i veïns de la importància de les seues decisions com a consumidors. A través de la seua programació es vol donar a conéixer, de manera lúdica i a través de tallers, conceptes com comerç just i sostenibilitat.

La setmana es va encetar amb una proposta teatral tituladaEl consum responsable et fa amable” per la que van passar tots els alumnes del col·legi públic Sant Vicent Ferrer.

Altra de les activitats que s’ha dut a terme per tal de divulgar el comerç just ha sigut el de servir café de comerç just a alguns bars col·laboradors d’Agullent. A les persones que consumisquen aquest café se’ls entrega una butlleta amb informació bàsica sobre què és el comerç just, i amb una pregunta. Entre totes les persones que encerten la resposta se sortegen dues entrades per anar a veure el València CF al Mestalla.

Avui divendres 27 d’abril tenen lloc dos tallers. A les 17:30h a les dependències de la llar de jubilats, la xerrada-taller “Aliments de proximitat i temporada” on s’abordaran d’una manera didàctica les repercussions sobre el medi ambient i la nostra salut de la indústria alimentària. El taller compta amb la col·laboració de l’Associació d’Ames de Casa d’Agullent. Les persones assistents podran degustar productes de proximitat i de comerç just.

Per altra banda, a les 19:30, al Casal Jove d’Agullent tindrà lloc el taller “Tu decideixes un món vols!”, a través de dinàmiques i jocs els assistents podran esbrinar com el seu consum influeix al món que els envolta.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *