foradia mediambient

La V Biennal ArtNostre premia l’obra de Concha Ros

• Alcoi ha donat inici la inauguració de la V Biennal ArtNostre • La guanyadora de la V Biennal ArtNostre, que va ser per a Concha Ros amb “Drawing Big”

Alcoi ha donat inici la inauguració de la V Biennal ArtNostre. En ella, Rafa Calbo, membre d’ArtNostre, va fer un discurs al voltant de la trajectòria del Certamen des dels seus inicis fins hui.

Lucia Romero, Presidenta d’ArtNostre, va prendre la paraula i va exposar les novetats que giraven al voltant de la Biennal d’aquest any, amb la presentació d’una única obra per participant i un premi, on el guanyador tindrà tres exposicions durant 2018 i 2019 a les localitats d’Alcoi, Muro i Villena.

A continuació el President de la Mancomunitat, Manolo Gomícia, va comentar la importància que havia adquirit la Biennal, ja que moltes localitats la reben amb molt d’entusiasme i és una forma de fer difusió cultural dins la nostra comarca. És important remarcar aquest factor que té la Biennal i on l’essència de la Mancomunitat es troba absolutament reflectida.

Per últim va prendre la paraula de nou la presidenta per anunciar la guanyadora de la V Biennal ArtNostre, que va ser per a Concha Ros amb “Drawing Big”, un dibuix que parla de les atadures aparentment invisibles que limiten els nostres moviments.

Finalment, hi va haver tres mencions especials per la qualitat de la seua obra: Luis Pinilla, Antonio Miranda i Pau Sellés.

Font: Redacció./


agora

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *