foradia subscriutegrat

El grup Reptes EPSA del Campus d’Alcoi de la UPV presenta la seua col·lecció a la Fira Habitat València

• El Campus d'Alcoi de la UPV ha participat en NUDE. Una fira a la qual acudeixen productors de mobles de tota Espanya. • El grup Reptes EPSA ha presentat allí la col·lecció 'COL·MIRACLE', que conté diferents prototips de mobles, fabricats per empreses del territori.


El Campus d’Alcoi de la UPV ha participat en NUDE, l’espai de la Fira Habitat València dedicat a la trobada entre els joves dissenyadors, escoles de disseny, universitats, empreses i societat en general. Una fira a la qual acudeixen productors de mobles de tota Espanya. Ho ha fet a través del grup de Generació Espontània, Reptes EPSA, que tenia un estand propi, al costat d’escoles públiques i privades de tot el món.

El grup Reptes EPSA ha presentat allí la col·lecció ‘COL·MIRACLE, que conté diferents prototips de mobles, fabricats per empreses del territori. El professor i coordinador de Reptes EPSA, Juan Francisco Picó, ha destacat que el nivell de l’equip ha sigut “mitjà – alt respecte a altres escoles” i que els alumnes han quedat “molt contents” amb l’experiència.

L’estand ha rebut la visita de diferents autoritats com el Conseller d’Hisenda i Model Econòmic, Vicent Soler, i la Directora General de l’IVACE, Júlia Company. En representació de la UPV també ha estat l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de Disseny.

Juan Ignacio Torregrosa, director del Campus d’Alcoi de la UPV, ha comunicat que “estem en el lloc adequat perquè Fira Habitat i NUDE és un lloc perquè els joves dissenyadors tinguen l’oportunitat per a mostrar el seu treball”.

María Fontes, fundadora i actual coordinadora de NUDE, també ha parlat sobre la presència del Campus d’Alcoi en NUDE, indicant que estan “molt contents” perquè el que aporta “sempre és molt interessant”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *