foradia subscriutegrat

Penàguila celebra amb un nombrós públic la IV Trobada de Contacontes

• Deu narradors i vora tres-centes persones van assistir a la IV Trobada de Contacontes i Homenatge a Enric Valor de Penàguila • El púbic, entre el qual hi havia xiquets i grans, va poder gaudir de les històries d'alguns dels nostres escriptors

Deu narradors i vora tres-centes persones van assistir a la IV Trobada de Contacontes i Homenatge a Enric Valor de Penàguila, convocats per la Coordinadora pel Valencià de l’Alcoià i el Comtat.

El púbic, entre el qual hi havia xiquets i grans, va poder gaudir de les històries d’alguns dels nostres escriptors, Jordi Raül Verdú, Joan Borja, Miquel Puig i Víctor Labrado, com dels contes dels millors contacontes valencians: Almudena Francés, Blai Senabre, Óscar Lara, Sílvia Colomer i Rosanna Espinós, conduïts per l’escriptor i president de la Coordinadora Francesc Gisbert.

També van participar quatre iaies de Penàguila, que explicaren divertides rondalles en públic. Com va assenyalar Gisbert, la ruta és un homenatge a Enric Valor, qui passà llargues temporades a Penàguila i arreplegà algunes de les seues rondalles, i marca el punt d’eixida al programa de divulgació del patrimoni oral i rondallístic de les rutes literàries i de contacontes, que es desenvoluparà durant l’estiu i la tardor.

L’acte va ser organitzat per la Coordinadora pel Valencià de l’Alcoià i el Comtat, en col·laboració amb la Casa Rural Valor, l’ajuntament de Penàguila, la Càtedra Enric Valor de la Universitat d’Alacant i les editorials Andana, Bromera i Bullent.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *