foradia subscriutegrat

Les Marxes per la Dignitat l’Alcoià i Comtat organitzen un autobús per a Madrid

• El 27 de maig es farà una gran mobilització en Madrid a escala estatal per construir una societat on ningú no estiga privat de pa, treball, sostre, igualtat i dignitat. • Aquesta manifestació vol avançar cap a la unitat de totes les lluites socials: l’educació, les pensions i els serveis públics...

El 27 de maig es farà una gran mobilització en Madrid a escala estatal per dir no a l’actual estat de coses i per defensar la necessitat de construir una societat on ningú no estiga privat de pa, treball, sostre, igualtat i dignitat.

Aquesta manifestació vol avançar cap a la unitat de totes les lluites socials: l’educació, les pensions i els serveis públics, les que no es resignen a la precarietat i l’explotació en els centres de treball, les que defenen un millor finançament a nivell estatal per la llei de la dependència, les que lluiten per una vivenda digna, les que lluiten contra el masclisme i les seues violències, contra la xenofòbia, homofòbia i un llarg etcètera de lluites socials, polítiques, mediambientals i antimilitaristes.

La coordinadora comarcal d’EUPV i participant d’aquest moviment, Eli Aleix, afirma que: “Nosaltres entenem que és temps de mobilitzacions. Cal defensar unes pensions públiques dignes a càrrec dels pressupostos de l’Estat. Hem d’apostar per l’ocupació estable, salaris dignes i una renda bàsica, i per tant, volem una derogació de les reformes laborals”.

Eli Aleix també ens comunica que “la nostra formació d’esquerres estarà sempre al carrer i amb la ciutadania que lluita i defensa els serveis públics com a drets essencials. També volem un finançament just per al nostre territori, sols ens arriben 105 € per habitant, quan la mitjana de l’Estat és de 185 €. EUPV contribueix en un autobús que eixirà de l’Alcoià-el Comtat per participar en la manifestació de les Marxes de la Dignitat a Madrid”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *