foradia subscriutegrat

El PP se suma a Avançar en el qüestionament del Pla d’Accessibilitat d’Alcoi

• La setmana passada el col·lectiu Avançar va denunciar que considerava l'estudi incomplet • El PP d'Alcoi preguntarà en la comissió de sostenibilitat al govern si considera complet el Pla Integral d'Accessibilitat d'Alcoi

El PP d’Alcoi preguntarà en la comissió de sostenibilitat al govern si considera complet el Pla Integral d’Accessibilitat d’Alcoi, presentat públicament el passat 23 de març.

La setmana passada el col·lectiu Avançar va denunciar que considerava l’estudi incomplet entre altres raons perquè tan solament s’avaluen itineraris principals i secundaris, la qual cosa representa un 31% del total de vials de la ciutat.

Cal recordar que el Pla Integral d’Accessibilitat d’Alcoi és un projecte aprovat pels veïns en els Pressupostos Participatius i en el qual s’havia d’avaluar la totalitat de la ciutat.

Edu Tormo, regidor pel PP, afirma: “es tracta d’un bon treball tècnic, però és significatiu que Avançar, principal promotor d’aquesta iniciativa ho critique. Volem conéixer l’opinió del govern”.

Per altra banda, els populars també s’interessaran en la mateixa comissió entre altres coses per l’inici de les obres del nou carrer Entenza, l’estabilització del talús de la Beniata, la ciutat esportiva de l’alcoià, la passarel·la Alcoi – Cocentaina o les rotondes d’Oliver i d’accés Nord.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *