lasarga participatius

El programa de RNE de Pepa Fernández al Teatre Calderón d’Alcoi

• L'entrada al teatre Calderón és gratuïta i les portes estaran obertes des de les 8.15 del matí fins a les 13 hores, dissabte i diumenge • La ciutat aprofitarà per donar a conéixer el 30 aniversari del parc natural de la Font Roja i altres atractius turístics i culturals.

El conegut programa “No és un dia qualsevol” conduït per Pepa Fernández a RNE els caps de setmana es trasllada el dissabte 20 i diumenge 21 de maig fins a Alcoi . Serà el Teatre Calderón on es podrà veure en directe. L’entrada al teatre Calderón és gratuïta i les portes estaran obertes des de les 8.15 del matí fins a les 13 hores, dissabte i diumenge.

El seu programa, segons l’últim Estudi General de Mitjans (EGM) té una audiència mitjana de 845.000 seguidors, arribant a sobrepassar el diumenge, el milió d’oients.

La ciutat aprofitarà la repercussió d’un dels “magazins” de màxima audiència del cap de setmana per donar a conéixer el 30 aniversari del parc natural de la Font Roja i altres atractius turístics i culturals.

El programa compta amb col·laboradors tan coneguts com Carlos Santos, Juan Carlos Ortega, Andrés Aberasturi, José María Íñigo, Antonio Fargues ‘Forges’, Jordi Fortuny o Manuel Toharia, que també seran a la ciutat.

Una oportunitat per conéixer com es fa un programa de ràdio i veure en persona a coneguts periodistes del nostre país parlant, entre altres temes, d’Alcoi.

Font: Redacció./

ajualcoi


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *