foradia elgrat

Agullent presenta un curs sobre compra ètica pública

• El curs està pensant per a sensibilitzar i capacitar als responsables dels processos de contractació dels ajuntaments valencians • El curs, que és gratuït, tindrà lloc de 10h a 14h, el pròxim 30 de maig

Agullent acollirà un curs el pròxim 30 de maig sobre com convertir les compres de les administracions en un acte de responsabilitat social i mediambiental.

La formació, titulada “Compra ètica pública, serà impartida per Rebeca Torada, tècnica de la coordinadora valenciana d’ONGDs, i serà gratuïta, ja que compta amb el suport de la Diputació de València.

El curs està pensant per a sensibilitzar i capacitar als responsables dels processos de contractació dels ajuntaments valencians sobre la inserció de criteris socials, ambientals i de Comerç Just en les contractacions de serveis de l’administració pública.

El curs, que és gratuït, tindrà lloc de 10h a 14h a les instal·lacions de la Casa de la Cultura el dimarts 30 de maig. Per inscriure’s o rebre més informació cal adreçar-se a info@cvongd.org.

Font: Redacció./


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *