foradia becasivace

El parc de la Font Jordana d’Agullent acull el cinema d’estiu

Aquest divendres 9 de juliol s'enceta la temporada amb la projecció de la pel·lícula 'La família que tú eliges'

Durant els mesos de juliol i agost el parc de la Font Jordana es convertirà en un cinema a l’aire lliure, en una nova edició de la programació ‘Cinema d’Estiu d’Agullent’, organitzada per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de la localitat.

Les sessions començaran el divendres 9 de juliol amb la pel·lícula ‘La família que tú eliges’ amb Dakota Johnson com a protagonista. La projecció és lliure d’accés fins a esgotar l’aforament, i s’iniciarà a les 22:30h.

Maria Herrero, regidora de Cultura, ha explicat que les tres pel·lícules que estan programades es projectaran al mateix horari, i ha demanat responsabilitat als assistents a l’hora de complir les mesures sanitàries.

El dissabte 31 de juliol es projectarà la segona cinta, que serà ‘Wonder Woman 1984’, i el divendres 27 d’agost serà el torn de ‘Onward’.

A més hi haurà una quarta sessió, però que es farà a la replaça del Museu del Molí Fariner. En aquesta ocasió serà una pel·lícula clàssica, ‘La vida es bella’. Aquesta sessió començarà a les 22h, i la seua organització compta amb el suport de la regidoria de Persones Majors i de l’UDP Associació de Jubilats i Pensionistes d’Agullent.

Font: Redacció./


ivace

campusgandiaupv

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *