lasarga

ALDI amplia en cinc les places de treballadors de l’antiga tenda

• La cadena té 54 establiments al País Valencià, 32 d'ells en la província d'Alacant. • Amb la seua inauguració, s’ha obert el carrer Terrassa amb la una ampliació que arriba fins a l’Avinguda Joan Gil Albert.


Alcoi compta ja de nou amb el servei de la tenda d’alimentació ALDI. Situada al carrer Juan Gil Albert, 34, la tenda conté 1.200 metres quadrats de superfície i 81 places d’aparcament.

La cadena té 54 establiments al País Valencià, 32 d’ells en la província d’Alacant. A Alcoi ha mantingut els llocs de treball de la seua tenda antiga i els ha ampliat a 5 nous.

Durant el primer dia de funcionament, nombrosos clients han realitzat les seues primeres compres i han participat de les activitats i promocions organitzades amb motiu de l’obertura: per exemple, han pogut degustar plats preparats a partir de productes ALDI.

La inauguració ha comptat amb la presència de Toni Francés, alcalde d’Alcoi, qui després dels discursos inaugurals ha procedit al tall de cinta per a donar la benvinguda a les noves instal·lacions.

Amb la seua inauguració, s’ha obert el transit del carrer Terrassa, el qual ha sigut ampliat fins a l’Avinguda Joan Gil Albert, un tram de 12 metres amb voreres de 3 metres d’ample i 10 places d’aparcament de vehicles.

Font: Redacció./


firamodernistaalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *