foradia subscriutegrat

Rafael Mullor Grau dirigirà l’Himne de Festes de Cocentaina el pròxim 11 d’agost

• La Federació Junta de Festes de Moros i Cristians de Cocentaina ha designat al compositor alcoià Rafael Mullor Grau com a director de l'Himne de Festes • L'exalcalde de Cocentaina i ara Diputat Autonòmic del PSPV, Rafael Briet, exercirà de mantenidor de la gala mentre que Rosa Ribelles serà l'autora del cartell anunciador

La Federació Junta de Festes de Moros i Cristians de Cocentaina ha designat al compositor alcoià Rafael Mullor Grau com a director de l’Himne de Festes que marcarà un any més l’inici de la trilogia festera en honor a Sant Hipòlit Màrtir.

Rafael Mullor Grau tindrà tot el protagonisme en la vesprada del divendres 11 d’agost durant la Interpretació de l’Himne de Festes que es durà a terme a la plaça del Pla i en la qual prendran part l’Ateneu Musical de Cocentaina junt amb les bandes que acompanyen a les quatre filaes de càrrec d’aquest any.

La Junta de Festes també ha donat a conéixer la resta dels noms propis que tindran un protagonisme destacat en els diferents actes previs que se celebraran abans de la trilogia festera del pròxim mes d’agost.

El primer d’aquests actes serà la Presentació dels Càrrecs Festers, prevista per al dissabte 1 de juliol al pati d’armes del Palau Comtal.

L’exalcalde de Cocentaina i ara Diputat Autonòmic del PSPV, Rafael Briet, exercirà de mantenidor de la gala mentre que Rosa Ribelles serà l’autora del cartell anunciador “són tres persones del nostre poble, vinculades des de diferents àmbits a la Festa i a les nostres tradicions, amb les quals hem dipositat plena confiança per dur a terme les seves respectives tasques“, indica Emilio Domínguez Borràs, Vicepresident d’Organització de la Junta de Festes.

Finalment, el divendres 14 de juliol s´efectuarà la Presentació de la Revista de Festes en el mateix pati del Palau Comtal i en aquesta ocasió Laura Cardona, vinculada a Teló Teatre, durà a terme les tasques de conducció de l’acte al complir-se aquest any el cinquanta aniversari del Grup Local.

Per la seva banda Amparo Soler Moltó assumirà el paper de mantenidorauna persona també vinculada des de sempre a la cultura local i al Centre d’Estudis Contestans, coneixedora de la Festa i que és assídua a l’hora de realitzar col·laboracions literàries a la Revista“, ha destacat el coordinador de la publicació, Pablo León Vidal.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *