foradia cdturisme

Alcalde d’Almudaina: “les Festes d’Alcoi són úniques”

• Coneixem la valoració que realitzen de les Festes d'Alcoi algunes de les autoritats públiques que les van gaudir enguany. • El José Luis Seguí Andrés, Alcalde d’Almudaina ha visitat les Festes d’Alcoi “segur que més de 40 anys”

Les Festes d’Alcoi d’enguany han comptat amb la presència de nombroses autoritats públiques. Especialment el Dia de l’Entrada, que ha sigut contemplat des de la tribuna de l’Ajuntament per part de representants polítics locals, provincials, autonòmics i nacionals, així com autoritats en matèria d’educació, seguretat i turisme.

Volem conéixer quina és la impressió i valoració que algunes d’aquestes autoritats tenen de les nostres Festes de Moros i Cristians. Coneixem de primera mà l’opinió de José Luis Seguí Andrés, Alcalde d’Almudaina

 

José Luis Seguí Andrés és reconegut com l’Alcalde més antic d’Espanya, són ja 45 els anys que porta exercint el càrrec a Almudaina. Enguany, convidat honorífic per l’Ajuntament d’Alcoi, ha decidit, una vegada més gaudir de les Festes d’Alcoi.

Des que és alcalde, ha visitat les Festes d’Alcoisegur que més de 40 anys”. La seua valoració de les Festes de Moros i cristians d’Alcoi és que “són úniques”. Per aquest motiu, van ser declarades d’Interés Turístic Internacional, ens recorda.

Inclús el seu fill, comenta José Luis, que és d’Almudaina, pertany des de fa tres anys amb molt de gust a la filà dels Muntanyesos.

Segons ell, tots els actes són preciosos, “quan toquen en la plaça t’ixen inclús les llàgrimes, la Diana no cal dir res, i l’Entrada és indiscutible, tant la del matí com la de la vesprada. També m’encanta el Dia de Sant Jordi, que és un dia d’actes més religiosos, sobretot quan ix el Sant Jordiet de l’església”.

 

Font: Rodrigo Paños./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *