foradia pressupostparticipatiualcoi

A les zones muntanyenques d’Alcoi s’ha avança la neu

• La neu s'ha avançat al previst a Alcoi i altres poblacions • Continuarà durant la setmana l’onada de fred amb temperatures per davall de zero graus • Experts creuen que haurà una gran nevada en els pròxims dies

La neu que s’ha avançat al previst a Alcoi i altres pobles del voltant, ha començat a boqueta de nit i de forma molt ràpida la neu s’ha anat quallant. La precipitació ha estat molt curta però força intensa.

Alcoi d’aquesta manera en les teulades, els parcs, cotxes i bancs s’han cobert de blanc. Ha nevat en més intensitat en les zones muntanyenques alcoianes i els nostres paratges han vist una fina capa de neu.

Continuarà durant la setmana l’onada de fred amb temperatures per davall de zero graus. Gelades, vent, neu, pluja i fred, per la qual cosa és recomana precaució.

Si s’havia activat l’alerta a la zona per risc de baixes temperatures, per a dijous que ve ha sigut activada la reemergencia nivell taronja per nevades, segons l’Agència Estatal de Meteorologia (AEMET). Experts creuen que que haurà una gran nevada en els pròxims dies, especialment a partir del dijous.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *