foradia pressupostparticipatiualcoi

El Ministre de l’Ambaixada del Japó sobre les Festes: “són realment extraordinàries”

• Coneixem la valoració que realitzen de les Festes d'Alcoi algunes de les autoritats públiques que les van gaudir enguany. • El Ministre de l’Ambaixada del Japó, Kenji Hirata: “molta alegria, sobretot: el rostre de la gent expressa molt d’orgull de les seues Festes"

Les Festes d’Alcoi d’enguany han comptat amb la presència de nombroses autoritats públiques. Especialment el Dia de l’Entrada, que ha sigut contemplat des de la tribuna de l’Ajuntament per part de representants polítics locals, provincials, autonòmics i nacionals, així com autoritats en matèria d’educació, seguretat i turisme.

Volem conéixer quina és la impressió i valoració que algunes d’aquestes autoritats tenen de les nostres Festes de Moros i Cristians. Coneixem de primera mà l’opinió del Ministre de l’Ambaixada del Japó, Kenji Hirata.

El Ministre de l’Ambaixada del Japó, Kenji Hirata, ja va assistir l’any passat a les Festes de Moros i Cristians d’Alcoi: amb motiu de la direcció de l’Himne per part de Hiroshi Fugii, va ser invitat per l’Ajuntament. Per a ell, les Festes d’Alcoi van resultar tan agradables que enguany ha decidit gaudir-les de nou.

L’any passat, ens comenta Kenji, el van resultar unes Festesincreïblement interessants”, però com que, per motius laborals, no va poder gaudir-les al complet, enguany ha tornat.

A nivell d’espectador, a Kenji les Festes el suggereixenmolta alegria, sobretot: el rostre de la gent expressa molt d’orgull de les seues Festes, que són realment extraordinàries, i a mi també m’emociona”.

Enguany estaven convidades cinc empreses japoneses de turisme per a veure com funciona la Trilogia Alcoiana, així “esperem que l’any que ve vinguen molts més turistes a viure les Festes”.

Font: Rodrigo Paños./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *