foradia cdturisme

Ja es pot visitar l’exposició “A Cuba, revolució i fotografia”

• En aquesta es poden llegir els vincles entre art i revolució característics de Cuba a través de les imatges d’onze autors • L’exposició ha sigut promoguda per la Càtedra de la Universitat d’Alacant d’Antoni Miró, artista que manté amb Cuba un ferm compromís.

El Centre Cultural Mario Silvestre d’Alcoi ha inaugurat l’exposició “A Cuba, revolució i fotografia”, que estarà disponible per a tots els públics fins al dia 26 de gener del 2018.

En aquesta es poden llegir els vincles entre art i revolució característics de Cuba a través de les imatges i fotografies d’onze autors: José AgrazJorge Valiente, José Martí, Humberto MayolRicardo G. EliasOssain RaggiLiudmila & Nelson, Raúl CañibanoLeysis Quesada, Jorge Luis Álvarez i Arien Chang Castan.

L’exposició ha sigut promoguda per la Càtedra de la Universitat d’Alacant d’Antoni Miró amb la regidoria de Cultura d’Alcoi, i ha comptat amb la presència de Natasha Diaz Arguelles, consellera cultural de Embajada de Cuba en España, que recordava “Antoni Miró manté amb Cuba un ferm compromís”.

Continua així la dinàmica expositiva de la ciutat, la qual permetrà als alcoians i als visitants gaudir d’aquest cicle estable d’art a Alcoi.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *