foradia pressupostparticipatiualcoi

Ximo Puig sobre les Festes d’Alcoi: “són una experiència espiritual”

• Coneixem la valoració que realitzen de les Festes d'Alcoi algunes de les autoritats públiques que les van gaudir enguany. • El President de la Generalitat Valenciana sobre els Moros i Cristians d'Alcoi: “són molt més que una Festa, una experiència espiritual, inoblidable"

Les Festes d’Alcoi d’enguany han comptat amb la presència de nombroses autoritats públiques. Especialment el Dia de l’Entrada, que ha sigut contemplat des de la tribuna de l’Ajuntament per part de representants polítics locals, provincials, autonòmics i nacionals, així com autoritats en matèria d’educació, seguretat i turisme.

Volem conéixer quina és la impressió i valoració que algunes d’aquestes autoritats tenen de les nostres Festes de Moros i Cristians. Coneixem de primera mà l’opinió del President de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig.

L’actual President de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha sigut un dels invitats d’honor d’enguany per part de l’Ajuntament d’Alcoi per veure des de la tribuna d’autoritats un dels espectables més valorats de la Trilogia de les Festes d’Alcoi, les desfilades del Dia de l’Entrada.

No és la primera vegada que aquesta autoritat política viu les Festes d’Alcoi, de fet l’any passat ho va fer des de dins de la Festa: va desfilar amb la filà Domingo Miques, entre altres, junt amb l’Alcalde d’Alcoi, Toni Francés.

Per a ell, aquesta va resultar “molt més que una Festa, una experiència espiritual, inoblidable; un moment per compartir moltes coses. I, per tant, anime a tot qui no haja viscut les Festes des de dins a fer-ho, perquè resulta realment una experiència inoblidable”.

Per aquests motius, Ximo Puig ens comunica que espera poder repetir l’experiència més avant.

Font: Rodrigo Paños./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *