lasarga ajualcoitel

Patinadores alcoianes guanyen 3 campionats autonòmics i 4 pòdiums

• Es van obtenir 3 Campionats Autonòmics, 1 Subcampionat i una 3a posició, amb la classificació de quatre alcoianes per als pròxims Campionats d'Espanya. • Les pròximes cites seran en les localitats de Platja de Cércol i Banyoles, on se celebraran els Campionats d'Espanya de les categories Sènior-Junior, i Juvenil-Cadet, respectivament.

El Campionat Autonòmic de Patinatge Artístic s’ha celebrat en les instal·lacions del Poliesportiu Municipal d’Alginet (València), dissabte passat dia 20 de maig, en categories Tercera, Cadet, Juvenil, Junior i Sènior.

El Club de Patinatge d’Alcoi tenia fundades esperances que s’aconseguiren bons resultats, atés que ja en el Provincial, les esportistes alcoianes ja havien dominat en diverses categories.

Les expectatives es van complir notablement, ja que es van obtenir 3 Campionats Autonòmics, 1 Subcampionat i una 3a posició, amb la classificació de quatre alcoianes per als pròxims Campionats d’Espanya.

  • En Categoria Tercera, Julia Sanoguera, obtenia la 3a posició.
  • En Categoria Cadet, Raquel Pla, aconseguia en el seu primer any en aquesta categoria el Subcampionat, a tan sols tres desenes de la primera classificada, després de realitzar un brillant campionat.
  • L’esportista Lucía Silvia, obtenia una meritòria 5a posició.
  • En Categoria Juvenil, Andrea Silva, revalidava el Campionat Autonòmic dominant amb autoritat el campionat.
  • En Categoria Junior, Sonia Pla, aconseguia alçar-se amb el Campionat autonòmic també amb diferència enfront de la segona classificada.
  • Finalment en Categoria Sènior, Alicia Sánchez també revalidava el Campionat Autonòmic.

Les pròximes cites seran en les localitats de Platja de Cércol i Banyoles, on se celebraran els Campionats d’Espanya de les categories Sènior-Junior, i Juvenil-Cadet, respectivament.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *