Foradia ajualcoitel

Antonio Estañ és elegit nou secretari general de Podem

• Antonio Estañ ha sigut elegit nou secretari general de Podem obtenint el 41,64% de l'escrutini total; Pilar Lima ha obtingut el 32% i Fabiola Meco el 25%. • “El repte que tenim al davant és enorme, per a guanyar el futur dels valencians i valencianes i espentar el canvi necessitem comptar amb totes les forces i sensibilitats”, afirma Estañ.

Després de la conclusió de la II Assemblea Ciutadana Valenciana, Antonio Estañ ha sigut triat el nou secretari general de Podem. Estañ ha obtingut el 41,64% de l’escrutini total; Pilar Lima ha obtingut el 32% i Fabiola Meco el 25%.

El consell ciutadà estarà conformat per 17 membres procedents de la candidatura Una Marea per Aprofundir el Canvi; 10 de l’equip Obrint Podem (entre elles l’alcoiana Vicenta Jiménez); i 7 de la candidatura Més Morat.

El repte fonamental ara és desenvolupar una organització capaç de dibuixar un model social i productiu alternatiu al del Partit Popular per a millorar la vida de la nostra gent”, ha expressat durant la roda de premsa de l’anunci dels resultats Antonio Estañ.

El nou secretari també ha transmés la seua voluntat de convocar al més prompte possible la Comissió de Seguiment del Pacte del Botànic per a “traslladar al PSPV i a Compromís nostra voluntat de realitzar una Auditoria Ciutadana d’aqueix acord i dissenyar-la conjuntament, perquè siga la societat civil qui determina què s’està complint i què no”.

Antonio Estañ també ha transmés la seua voluntat de desenvolupar aquest nou projecte respectant la pluralitat sorgida de l’Assemblea Ciutadana i integrant-les en les noves estratègies: “el repte que tenim al davant és enorme, per a guanyar el futur dels valencians i valencianes i espentar el canvi necessitem comptar amb totes les forces i sensibilitats”.

La candidata d’Obrint Podem, Pilar Lima, ha recalcat que la pluralitat de Podem es veu reflectida en el consell autonòmic elegit i ha posat el seu equip a la disposició del nou secretari general per a complir amb el mandat d’unitat i humilitat emanat de l’assemblea estatal i l’autonòmica.

L’aspirant de Més Morat, Fabiola Meco, ha agraït la participació dels inscrits i inscrites i ha manifestat que Podem “és divers i plural” pel que ha apostat per treballar per a enfortir l’organització al costat de la nova direcció autonòmica de Podemos.

Font: Redacció./


ajuntalcoi

ajualcoiturisme

artacasamuntany

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *