foradia subscriutegrat

Gaudeix del mes d’agost amb El Gratis

• Els pobles s’omplin de veïns, amics i familiars buscant espais de descans, diversió i desconnexió de la rutina de cada dia. • Per a qui tinga gust de participar de les festes dels pobles, a El Gratis trobarà el calendari i el programa d’Alcosser de Planes, Agres, Agullent, Almudaina, Beniarrés, Benasau, Benimassot, Bocairent, Castalla, Cocentaina i Gaianes.

Agost és un dels mesos de l’any més peculiar: molta gent està de vacances, les ciutats adquireixen un ambient diferent, menys vertiginós i estressant. Els pobles s’omplin de veïns, amics i familiars buscant espais de descans, diversió i desconnexió de la rutina de cada dia.

Per norma general agost es converteix en un mes propici per a gaudir i relaxar-se. Una de les activitats que barregen aquestes dues accions, i que no podem deixar de recomanar, és la lectura. I no a soles pel fet de gaudir i relaxar-se, sinó per documentar-se, per exercitar els muscles de l’intel·lecte, per millorar la cognició…

El tema central d’aquesta edició d’agost d’El Gratis són els pobles del nostre voltant: hem parlat d’autoritats públiques de cada poble perquè ens comenten tota l’actualitat i ens conviden a participar de les festes dels seus municipis.

Per a qui tinga gust de participar de les festes dels pobles, a El Gratis trobarà el calendari i el programa d’Alcosser de Planes, Agres, Agullent, Almudaina, Beniarrés, Benasau, Benimassot, Bocairent, Castalla, Cocentaina i Gaianes.

A més a més, els programes de festes que comentem estan acompanyats de propostes comercials i de serveis dels nostres col·laboradors.

Per altra banda, com cada edició, analitzem i aprofundim en diverses temes d’actualitat i importància pública. Un exemple, les energies renovables, sector que, segons l’expert a qui hem entrevistat (Sergio Pomar), podria impulsar una renovació i una recuperació econòmica important tant per a les nostres comarques com per al territori espanyol en general.

Font: Rodrigo Paños./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *