lasarga subscriutegrat

Alacant presenta un espectacle basat en la civilització maia

• La comitiva ha recorregut diversos carrers i avingudes de la ciutat per a mostrar als espectadors i vianants la idiosincràsia d'aquesta cultura. • Els guerrers, caracteritzats amb vestidures i maquillatges dels seus animals més representatius, com el jaguar o l'ocelot, s'han encaminat posteriorment cap a la Plaça dels Estels

El Govern Provincial d’Alacant ha organitzat un espectacle basat en la civilització maia. Un nombrós públic s’ha congregat en el centre d’Alacant per a contemplar-ho.

El so dels caragols de mar anunciant la trucada al sol ha donat inici a aquesta acció de promoció, amb motiu de l’exposició que realitza el MARQ, en la qual han participat una trentena d’actors i músics abillats amb les peces típiques dels maies.

La comitiva ha recorregut diversos carrers i avingudes de la ciutat per a mostrar als espectadors i vianants la idiosincràsia d’aquesta cultura. Percussionistes, flautistes, sacerdots i guerrers han protagonitzat alguns dels ritus i cerimònies més significatius d’una de les civilitzacions més sorprenents de la humanitat, que va habitar en la Península del Yucatán.

Emulant a les piràmides de Tikal, les escalinates de l’IES Jorge Juan han sigut el punt de partida de la desfilada. Els guerrers, caracteritzats amb vestidures i maquillatges dels seus animals més representatius, com el jaguar o l’ocelot, s’han encaminat posteriorment cap a la Plaça de los Luceros i han recorregut amb el seu sèquit el passeig de Federico Soto. Després de baixar per Doctor Gadea i el Passeig de Canalejas, la cridanera desfilada ha conclòs en L’Esplanada, a l’altura de l’Auditori de La Concha.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *