foradia pressupostparticipatiualcoi

Alcoi descobreix el cartell anunciador de les festes 2018

• Milers d’alcoians han viscut l’emoció d’un esdeveniment que obri el camí als dies grans de la festa. • Es tracta d’una obra de José Borrell Egea, artista alcoià que ha realitzat altres treballs destacats

Alcoi ha descobert el cartell anunciador de les festes de Moros i Cristians 2018. Milers d’alcoians han viscut l’emoció d’un esdeveniment que obri el camí als dies grans de la festa.

L’acte del descobriment s’ha realitzat avui, dia 31 de març, un dia abans del que marca la tradició alcoiana, ja que el diumenge 1 d’abril Alcoi celebra el dia de la Glòria.

Es tracta d’una obra de José Borrell Egea, artista alcoià que ha realitzat altres treballs destacats com és el retrat anual de la Fallera Major de València per al Museu Faller.

Abans de la publicació del cartell de festes 2018, l’Associació Sant Jordi ha celebrat un espectacle al Teatre Calderón, amb música festera en directe, danses i altres actuacions, com l’entrega del concurs de teatre fester a Óscar Martínez. Amb aquesta gala, coneguda com a “Vespra d’abril”, s’ha volgut destacar l’art vinculat a la festa.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *