foradia subscriutegrat

Ester Vizcarra tanca la IV Trobada d’Escriptors a Alcoi

• Ester Vizcarra, periodista i escriptora amb una ampla experiència, va tancar la Trobada amb la presentació de la Biografia novel·lada sobre Joan Valls que ha realitzat. • Va compartir amb els presents algunes experiències i reflexions personals que li han sigut útils a l’hora de desenvolupar la seua carrera professional

Durant el mes de maig s’ha celebrat la IV Trobada d’Escriptors a Alcoi, organitzada pel club d’Amics de la UNESCO Alcoi i la Coordinadora pel Valencià de l’Alcoià i el Comtat (Escola Valenciana).

Ester Vizcarra, periodista i escriptora amb una ampla experiència, va tancar la Trobada amb la presentació de la Biografia novel·lada sobre Joan Valls que ha realitzat.

Com a introducció, va compartir amb els presents algunes experiències i reflexions personals que li han sigut útils a l’hora de desenvolupar la seua carrera professional.

Tot seguit va presentar la Biografia de Joan Valls: va llegir un fragment d’un escrit del mateix autor per a, a continuació, comparar-lo amb una recreació l’iteraria del mateix realitzat per ella.

El resultat és una obra que conta la història real del poeta però amenitzada per l’ambient que dóna la imaginació i l’empatia de l’autora. Un dels objectius d’Ester en aquesta obra és “promocionar la figura del poeta entre els més joves“.

Amb aquest acte es tanca la IV Trobada d’Escriptors a Alcoi, un esdeveniment que serveix per a fomentar tant la lectura com la producció literària, així com l’intercanvi d’idees i experiències entre els escriptors i els receptors.

Font: Rodrigo Paños./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *