Foradia subscriutegrat

El Gratis com a eina útil per a Alcoi i les comarques del voltant

• Fem una compilació de les notícies i esdeveniments més importants que han succeït al nostre entorn, tant en l’àmbit de la política, com en medi ambient, educació, economia, societat i cultura. • Pel que fa a la dinamització dels serveis i comerços del voltant, tinguem present que El Gratis és una excel·lent guia on es pot trobar solució a qualsevol necessitat o, per què no, capritx.

 2017 és el 30 aniversari de El Gratis, un periòdic que any rere any s’ha adaptat als canvis de la nostra realitat per tal d’oferir un servei comunicatiu útil per a Alcoi i les comarques del voltant.

Quinzena rere quinzena treballem per millorar la nostra comunicació i difusió, sempre pensant en resultar una eina útil tant per a comprendre millor la nostra societat com per a dinamitzar l’economia del nostre voltant.

Per això, aquesta primera quinzena de juny, com és habitual, fem una compilació de les notícies i esdeveniments més importants que han succeït al nostre entorn, tant en l’àmbit de la política, com en medi ambient, educació, economia, societat i cultura.

Procurem que els nostres continguts, a més d’útils resulten agradables als lectors, per això, a més d’anàlisi de la realitat, aportem poesia i textos literaris.

Per tal d’aprofundir en temes concrets, parlem amb els professionals i experts en la matèria. En aquesta edició, ho fem amb l’històric sindicalista i escriptor de la imprescindible novel·la alcoiana “Horas Robadas” Miquel Pascual. També amb l’escriptor Just I. Selles, que comparteix amb nosaltres la seua obra i experiència.

Coneixem l’estat del barri de la Zona Nord de la mà del president de l’Associació de Veïns, Manuel Flores, que ens actualitza de tots els detalls.

La Mostra de Teatre és un dels esdeveniments anuals imprescindibles per al món del teatre i l’espectacle valencià. I se celebra a Alcoi, parlem amb els professionals que participen d’ella.

Pel que fa a la dinamització dels serveis i comerços del voltant, tinguem present que El Gratis és una excel·lent guia on es pot trobar solució a qualsevol necessitat o, per què no, capritx.

Animeu-vos i feu-vos amb un exemplar. Els trobareu a qualsevol comerç col·laborador o a la teua papereria per 1 €.

Font: Rodrigo Paños./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *