foradia elgrat

El PP insisteix en la necessitat de solucionar les deficiències de la seu local de AECCA

• Deficiències que, segons comuniquen els populars, "es van comunicar a principis d'enguany al govern socialista, sense que de moment s'haja proposat cap solució" • “La solució d'aquestes deficiències no suposa un problema econòmic, el problema és la falta d'interés del govern socialista”.

El PP d’Alcoi sol·licitarà al Govern que es prenguen mesures per a esmenar les deficiències que presenten les instal·lacions de la seu de l’Associació Espanyola Contra el Càncer d’Alcoi i “que impedeixen el normal funcionament d’aquesta entitat”. Deficiències que, segons comuniquen els populars, “es van comunicar a principis d’enguany al govern socialista, sense que de moment s’haja proposat cap solució.

La diputada nacional Lola Alba i la regidora Amalia Payá van visitar recentment la seu d’aquesta associació a Alcoi, on se’ls va traslladar per part de la Junta directiva, la preocupació per la falta d’accessibilitat i per algunes deficiències en la zona d’accés principal.

Concretament en la zona d’accés a la seu de l’associació, s’ha provocat “una situació per la qual l’associació s’ha vist obligada a clausurar la porta d’accés principal per a evitar la repetició de problemes”.

A més, la situació d’accessibilitat de la seu es troba actualment obstaculitzada: “hi ha diversos desnivells per a poder accedir a qualsevol de les portes, una situació que impedeix l’accés a persones amb algun tipus de discapacitat”.

L’Associació Espanyola Contra el Càncer d’Alcoi va sol·licitar a l’Ajuntament un projecte per a fer possible l’accessibilitat a la seu. Però “aquest projecte es troba paralitzat a causa de discrepàncies entre els diferents propietaris, la Generalitat i el mateix Ajuntament”.

La regidora del PP Amalia Payá conclou dient quela solució d’aquestes deficiències no suposa un problema econòmic, el problema és la falta d’interés del govern socialista”.

Font: Redacció./


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *