foradia subscriutegrat

Èxit a la Festa-míting de Podem Alcoi en homenatge al barri Batoi

• Batoi, habitants del qual van elegir a Podemos com a primera força política en les elecciones autòmiques • Antonio Montiel, Secretari General Autonòmic de la Comunitat Valenciana i diputat en les Corts Valencianes, en el context de les pròximes eleccions generals “per a posar les institucions públiques al servei de la gent del carrer” • Tankats, els quals, amb el seu estil enèrgic i les seues lletres reivindicatives, van aconseguir alçar al públic de les cadires i ballar fins que va finalitzar l’acte.

sopar podem alcoi miting

Sopar i actuacions de cantautors./ lesmuntanyes.com

Podem Alcoi va celebrar una festa-míting aquest dissabte 18 de juliol en el poliesportiu de Batoi. L’acte, al qual van assistir moltes persones al llarg de la jornada, que va començar a les 20:00 de la vesprada amb l’actuació del grup musical alcoià Tankats que també ho van fer per finalitzar la vetllada.

Primer va parlar el Secretari General de Podem Alcoi, Alfredo Albero, el qual va felicitar a Alcoi en general pel resultat que els seus habitants van donar a Podemos en les eleccions del 24 de maig (5718 vots, segona força política autonòmica); i en concret va felicitar al barri de Batoi, habitants del qual van elegir a Podemos com a primera força política en les urnes.

Seguidament Àngela Ballester, Secretària de Coordinació i membre del Consell Ciutadà Estatal i del Consell Ciutadà Autonòmic, va reivindicar els drets socials que estat llevant a la societat, “els quals no van ploure un dia sinó que han sigut fruit de la lluita dels nostres majors”.

Per la seua part, Antonio Montiel, Secretari General Autonòmic de la Comunitat Valenciana i diputat en les Corts Valencianes, en el context de les pròximes eleccions generals de novembre, va emfatitzar en el fet que estem davant una oportunitat històrica per a canviar la forma de fer política del nostre país; i “per a posar les institucions públiques al servei de la gent del carrer”.

En acabar les exposicions, mentre la gent sopava, els cantautors alcoians Jordi Molla, Rafael Rico i Raül Ortiz van amenitzar als presents amb el seu repertori de cançons clàssiques.

podemos mitin batoi

Finalment, va tocar una altra vegada el grup de jóvens, Tankats, els quals, amb el seu estil enèrgic i les seues lletres reivindicatives, van aconseguir alçar al públic de les cadires i ballar fins que va finalitzar l’acte.

Font: Rodrigo Paños./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *