foradia subscriutegrat

Nombroses activitats d’oci durant juny al Centre Cervantes Jove

• El CCJ conta, a més a més, amb tauletes per a connectar-se a Internet i una sala de jocs: billars, consola, futbolí per a ús lliure per part dels joves alcoians. • L’objectiu és "convertir aquest centre en un referent juvenil a la comarca i seguim treballant per aconseguir-ho".

El mes de juny arriba amb moltes opcions d’oci per als joves alcoians i de la comarca al Centre Cervantes Jove (CCJ). Activitats de tot tipus per a joves de totes les edats, i totes elles gratuïtes.

El nou horari d’estiu serà: de dimecres i dijous, 18.00 a 21.00 h, divendres: 18.00 a 22 h, dissabte de 10.30 a 13.30 h. i diumenge de 18.30 a 21.00 h.

La ludoteca, per a xiquets de 5 a 12 anys, serà de dimecres a divendres de 18.00 a 20.00 h, i les tècniques d’estudi, per a xiquets de 12 anys en endavant, de 20.00 a 21.00 h. En vacances escolars, l’horari de ludoteca es realitzarà segons la demanda, i podrà ser pel matí i per la vesprada.

Entre les activitats plantejades, podem destacar el taller de principis de l’animació i creació de personatges que s’impartirà els diumenges 11 i 18 a les 19 hores, per part de Mario Domínguez. També hi ha espai per a la música en aquest mes, amb un taller de Darbuka, impartit per l’escola Crescendo. Serà el divendres 16 a les 20.30 hores.

La gent que vulga conéixer el CCJ ho podrà fer durant la jornada de portes obertes que serà el dissabte 17 a partir de les 10.30 h. El dia que té lloc la primera Jornada Joves x Joves amb activitats durant tot el dia. Acabarà a les 21.30 h amb el concurs de bandes a la Glorieta i l’actuació de Combo Calada.

Aquest mes també hi haurà una activitat de TURIJOVE, amb una excursió a les fogueres de Sant Joan. L’eixida serà el dijous 22 a les 10 del matí . La cultura també serà protagonista aquest mes, el divendres 23 a les 18.30 h, serà la presentació del llibre, “Voràgine d’obscuritat” escrit per Raül Gay.

En juny hi haurà un altre campionat de futbol sala per a totes les edats, el diumenge 25 a les 18.30 h. Acabarà el mes amb una visita al refugi per a tots els públics, el dijous 29 a les 11.00 h.

El CCJ conta, a més a més, amb tauletes per a connectar-se a Internet i una sala de jocs: billars, consola, futbolí per a ús lliure per part dels joves alcoians.

Maria Baca, regidora de Joventut, afirma que l’objectiu és “convertir aquest centre en un referent juvenil a la comarca i seguim treballant per aconseguir-ho“.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *