foradia cdturisme

Les Esclaves celebren el 9 d’octubre amb el barri

• Els alumnes desfilaran demà 8 d'octubre a les 9h. pel barri de la Zona Nord en un passacarrer fins arribar a l’Amfiteatre • El passacarrer anirà amenitzat per dolçaines i tabals • Després de la lectura del manifest, hi haurà diversos balls per part de l’alumnat

octubre_3

La Fundació Educativa ACI – Col·legi ‘Sagrada Família’ té l’objectiu d’integrar l’activitat del centre al barri de la Zona Nord on està situat. Per este motiu Les Esclaves celebren el 9 d’octubre amb un passacarrer.

La celebració tindrà lloc el dijous demà dia 8 d’octubre a les 910h. del matí. Els alumnes aniran eixint per la Plaça de Santa Rafaela Maria acompanyats per un grup de dolçaina i tabal, seguits d’una mostra d’acrobàcies a càrrec dels alumnes de Gimnàstica Rítmica. El passacarrer conclourà en l’amfiteatre on tindrà lloc la lectura de l’auca i del manifest.

Per a tancar l’acte els xiquets d’infantil faran un ball, els de 1r, 2n i 3r dansaran amb el “Ball dels Arquets”, els de 4t, 5é i 6é interpretaran la “Dansà dels Porrots” i els de Secundaria el “Ball de les Cintes”.

Font: Mireia Pascual./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *