foradia camaraalcoi

Nous avanços dels gimnastes del Club El Pastoret d’Alcoi

• Tots dos gimnastes, Gerard i Leandro, acudiran al Campionat d'Espanya que se celebrarà a Valladolid del 10 al 16 de juliol • La competició ha sigut “molt satisfactòria per a totes nostres gimnastes, que han viscut la competició d'una manera diferent, recolzant-se molt unisques a unes altres”

Campionat Autonòmic de Gimnàstica Artística Masculina

Dos gimnastes del Club Gimnàstica Alcoi El Pastoret han participat en el Campionat Autonòmic de Gimnàstica Artística Masculina que es va celebrar en la Font de Sant Lluís a València.

Leandro de la Vega s’ha proclamat subcampió autonòmic en salt, i de no ser per una xicoteta fallada en el seu exercici de sòl a causa dels nervis, també s’haguera alçat amb alguna medalla.

Gerard Tudela ha quedat campió autonòmic en sòl, salt i barra; i subcampió autonòmic en la classificació general, arcs, anelles i paral·leles.

Tots dos gimnastes, Gerard i Leandro, acudiran al Campionat d’Espanya que se celebrarà a Valladolid del 10 al 16 de juliol, però abans participaran en el Trofeu Nacional Flip-flap el cap de setmana vinent a Saragossa, on es mesuraran amb gimnastes de tota Espanya per a tenir una presa de contacte amb gimnastes de fora de la nostra comunitat autònoma.

Resultats XII Trofeu Nacional Ciutat Castelló

Per altra banda, 9 gimnastes han participat en el XII Trofeu Nacional Ciutat de Castelló.

El club ha participat amb un total de 3 equips i cadascun d’ells ha estat format per una gimnasta de Promogym 1, una de Promogym 2 i una de Promogym 3.

La competició ha sigut “molt satisfactòria per a totes nostres gimnastes, que han viscut la competició d’una manera diferent, recolzant-se molt unisques a unes altres”, afirma l’entrenador del Club, Tabi Fuentes

L’equip Pastoret A ha sigut format per Elsa Sánchez, Laura Mengual i Eva Balaguer, sent aquest l’equip que ha aconseguit ser el 6é classificat, un dels vuit primers que han rebut medalla.

L’equip Pastoret B ha sigut format per Paula Gilabert, Inés Sánchez i Ana Gómez.

L’equip Pastoret C ha sigut format per Elena Llácer, María Miralles i Helena Sanjuán.

Totes elles “han competit formidablement, sent aquesta una experiència diferent i molt enriquidora, tant per a elles com para els seus entrenadors”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *