lasarga mediamborganica

L’enllumenat del Nadal alcoià 2018 compta amb 238 motius i enramada personalitzada

• L’1 de desembre estarà instal·lat l'enllumenat del Nadal alcoià 2018 • El Plec de Condicions estableix que el pressupost dels motius nadalencs llogats és de 66.792 euros, iva inclòs.

L’1 de desembre estarà instal·lat l’enllumenat del Nadal alcoià 2018. Enguany tindrà 209 motius llogats, als que cal sumar els 29 de la nova enramada. El Plec de Condicions estableix que el pressupost dels motius nadalencs llogats és de 66.792 euros, iva inclòs.

Els motius estaran distribuïts d’aquesta manera: 18 al carrer Sant Nicolau; 11 a Sant Llorenç; el Centre i Zona Alta tindran 67 motius, l’Eixample; 50, Santa Rosa; 34, Zona Nord; 43, Batoi; 9 i el Viaducte; 6. En total 238 motius.

Cal recordar que al plenari de desembre de 2016, el Govern va presentar un disseny de llums de nadal úniques per a Alcoi. La idea estava basada en el motiu modernista del balcó de la Casa del Pavo, amb el segell d’Alcoi, Ciutat del Nadal com a principal focus d’atenció, amb tecnologia led i estructura lleugera. En les setmanes vinents, el Govern té previst presentar físicament la nova enramada del Nadal Alcoià.

El regidor de Festes, Raül Llopis, destaca també que “el disseny de la nova enramà de Nadal, amb un cost de 50.000 euros, està ja ultimant-se i la podrem presentar a les pròximes setmanes. Per primera vegada en la nostra història, Alcoi tindrà en 2017 una enramà nadalenca pròpia en Sant Nicolau i Sant Llorenç, amb la intenció d’anar ampliant a altres carrers els pròxims anys”.

Font: Redacció./

ajudesparentalcoi

 

ua


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *