lasarga subscriutegrat

Preguntes de Guanyar al Govern sobre diversos temes d’interés d’Alcoi

• Preguntes per a les Comissions Informatives de Serveis a les Persones, Dinamització Econòmica i Gestió Estratègica i Serveis Sociosanitaris • Guanyar pregunta sobre TicketAlcoi, el Poliesportiu de Batoi, indicadors sobre el consum de drogues, problemes l'atenció primària, ordenança de terrasses...

El Grup Municipal Guanyar Alcoi ha presentat durant aquesta setmana preguntes per a les Comissions Informatives de Serveis a les Persones, Dinamització Econòmica i Gestió Estratègica i Serveis Sociosanitaris.

En la Comissió Informativa de Serveis a les Persones, el Grup Municipal Guanyar Alcoi ha preguntat sobre el funcionament de la nova plataforma de venda d’entrades TicketAlcoi, a causa de les queixes rebudes per usuaris davant la impossibilitat de comprar entrades a preus reduïts, entre altres incidències.

També, a destacar, es preguntarà sobre les obres d’adequació i restauració de la pista del Poliesportiu de Batoi, el qual pateix degradació. Guanyar Alcoi va proposar als Pressupostos del 2016 i 2017 una partida per a la millora del Poliesportiu, finalment el Govern del PSOE es va comprometre amb aquesta actuació i afirmant que es realitzaria abans de l’acabament de l’estiu, no obstant això a hores d’ara no tenim cap notícia al respecte.

A la Comissió de Serveis Sociosanitaris, Guanyar Alcoi preguntarà per l’existència d’indicadors sobre el consum de drogues, hàbits, diferència entre barris, etc. I, en cas que l’Ajuntament no realitze aquestes anàlisis mitjançant les aigües residuals, demanem al Govern que s’implique i valore seriosament la possibilitat de realitzar aquestes proves per tal de tenir informació rigorosa i poder combatre aquesta problemàtica.

Durant l’època d’estiu, els centres sanitaris on hi ha atenció primària pateixen falta de personal d’atenció i com a conseqüència hi ha llargues cues d’espera o bé deriven a pacients a altres centres. Preguntem a la Comissió si hi ha una previsió per part de la Conselleria per tractar d’evitar en la mesura del possible aquests problemes derivats de la falta de personal als centres de salut i, concretament, a l’atenció primària.

A la Comissió de Dinamització Econòmica ens preocupem per l’ordenança de terrasses i para-sols, pel seu compliment i la coordinació de tots els agents implicats. Per tal d’evitar molèsties als veïns durant l’estiu i per tal que els hostalers oferisquen el millor servei possible en les millors condicions per a tothom.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *