foradia cdturisme

Papà Noel tornarà a visitar Alcoi enguany

• L'any passat es va produir la primera visita de Papà Noel. • Aquesta vegada, Sant Nicolás ha comunicat que vindrà el diumenge anterior a Nadal.

El dia de Nadal de l’any passat es va produir la primera visita de Sant Nicolás, el vertader Papà Noel, a Alcoi. Aquest Nadal es repeteix la visita.

Aquesta vegada, Sant Nicolás ha comunicat que vindrà el diumenge anterior a Nadal per a arreplegar les cartes i mostres d’afecte dels xiquets i xiquetes d’Alcoi. També promet que el 24 de nit, passarà per les llars alcoianes per a repartir sorpreses i il·lusió.

Repartirà més de 500 monedes de xocolata, besarà als xiquets i xiquetes que s’acosten i arreplegarà en les seues saques les seues cartes i desitjos.

Eixirà a les 18:00 de la vesprada des de l’Associació de Veïns Eixample-Benisaido. I ho farà acompanyat pel seu seguici d’àngels i monaguillos.

El recorregut passarà pels carrers Isabel la Catòlica, El Cid, Alfafara i finalitzarà en la Parròquia del Salvador, on ho rebrà la comunitat parroquial d’El Salvador a les 19:30, seguida d’una Eucaristia molt especial en l’última setmana d’Advent.

Font: Redacció./


Una resposta de Papà Noel tornarà a visitar Alcoi enguany

  1. Rafael Sempere. ha dit:

    No és cert. El verdader Pare Noel ja va visitar Alcoi fa alguns anys, invitat per l’Associació de Comerciants de Santa Rosa. Concretament 1997-8.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *